Keuken laten repareren?

Gratis & vrijblijvend

Reparatie keuken

De keuken is één van de meest gebruikte ruimtes in een woning. Het ontstaan van beschadigingen en eventuele gebruikssporen is dan ook denkbaar. Een totale keukenrenovatie is niet direct nodig, maar een reparatie misschien wel. Dankzij een reparatie aan bijvoorbeeld het keukenblad of de panelen van de keukendeurtjes ziet uw keuken er weer als nieuw uit. Zoekt u een vakman die de keuken voor u kan repareren?

Start gratis offerteaanvraag!

Er zijn meerdere vakmannen met ervaring in keukenreparaties aangesloten bij ons netwerk. Wanneer u uw gegevens en een omschrijving van de klus achterlaat op ons contactformulier, ontvangt u meerdere offertes in uw e-mail. Deze vergelijkt u op basis van prijzen, voorwaarden en aanbod. U kiest vervolgens zelf de keukenreparateur die bij u langs komt!


keuken reparatie

Keukenblad repareren

Een keukenblad bepaalt grotendeels de uitstraling van een keuken. Het is heel goed mogelijk dat er af en toe een reparatie nodig is aan het keukenblad, het wordt immers veel gebruikt. Het repareren van krassen, deuken, brandvlekken en scheuren komt vaak voor. Welke manier van repareren een optie is, hangt af van het materiaal waar het keukenblad uit bestaat. Elk soort oppervlak heeft namelijk verschillende beschadigingen en manieren om te repareren.

Een keukenreparateur kan een reparatie veelal uitvoeren zonder het keukenblad te moeten demonteren. Het is belangrijk dat de beschadiging niet vochtig, vettig of vies is. Het keukenblad moet helemaal schoon zijn voor een betere hechting van de vulmiddelen. Benieuwd naar de kosten van een keukenblad reparatie? Vergelijk gratis offertes!

Folie keukenkastjes & keukendeurtjes

Een eenvoudige manier om uw keuken te repareren is met behulp van folie. Zien uw keukenkastjes en keukendeurtjes er oud uit? Laat de oude folie los? Of bent u uitgekeken op de kleur? Dan is folie wellicht uw juiste keuze. U plakt de folie eenvoudig zelf op de panelen van uw keukenkastjes en keukendeurtjes. De plakfolie is goedkoop en beschermt uw keukendeurtjes en -kastjes tegen krasjes en stoten.

Zit er oude, loslatende folie op de panelen? Verwijder deze eerst voordat u nieuwe aanbrengt. Maak de panelen op de keukendeurtjes en -kastjes tevens helemaal proper. De folie is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Voor het mooiste resultaat laat u de folie op de panelen aanbrengen door een keukenreparateur.


Heeft uw keuken een reparatie nodig?

Bespaar direct op de kosten!


Scharnieren van keukenkastjes

Door jarenlang gebruik is het mogelijk dat een scharnier in uw keuken loslaat. Een loshangende scharnier heeft als gevolg dat de deurtjes in keukenkastjes ook los gaan hangen. Ter voorkoming van irritaties en verdere beschadigingen is een reparatie erg belangrijk.

Het repareren van een scharnier is redelijk makkelijk. In het gat waaruit de scharnier is losgekomen steekt u een houten deuvel. Hier draait u vervolgens een nieuwe schroef in. Om ervoor te zorgen dat het gat van de scharnier groot genoeg is voor de deuvel, moet u deze eerst iets uitboren. U doopt de deuvel in lijm, stopt deze in het gat, laat hem drogen en vervolgens kunt u de scharnier opnieuw monteren op één van de keukenkastjes.

Keukenapparatuur

Naast de keukendeurtjes wordt ook het keukenapparatuur veel gebruikt. Door de jaren heen is het daarom denkbaar dat de apparatuur in uw keuken slijt. Bovendien is op een gegeven moment de techniek wellicht achterhaald. Het is mogelijk dat na veel gebruik de wasemkap niet voldoende meer zuigt of dat de oven niet meer goed verwarmt. Een reparatie van keukenapparatuur is daarom vaak onvermijdelijk.

Als u niet technisch bent aangelegd, dan is het verstandig om een reparatie aan het keukenapparatuur door een vakman te laten doen. De meeste reparaties kan de keukenreparateur aan huis uitvoeren. Wanneer de reparatie erg duur is, dan is het vervangen van het keukenapparatuur wellicht een goed idee.

keuken reparatie kosten

Keuken laten repareren? Vergelijk gratis offertes!

Laat een scharnier van één van de keukenkastjes los of zit er een deuk in één van de panelen? Zit er een brandplek in het keukenblad? Of werkt uw keukenapparatuur niet meer? Het is verstandig om dit allemaal zo snel mogelijk te repareren. Indien u een keukenreparateur zoekt die onderdelen in uw keuken kan repareren dan zit u hier goed. Dankzij ons netwerk bespaart u door het vergelijken van offertes

Start gratis offerteaanvraag!

Er zijn bij ons reparatie service netwerk meerdere vakmannen aangesloten. Als u het offerteformulier invult ontvangt u tot maximaal vijf offertes. Wanneer u ze met elkaar vergelijkt kiest u zelf de keukenreparateur die de reparatie aan bijvoorbeeld uw keukenblad bij u komt uitvoeren. Is er een totale keukenrenovatie nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Gratis offertes vergelijken