Keukens Sint-Niklaas

Keukens Sint-Niklaas

U brengt dagelijks tijd door in de keuken. Het is dan ook niet vreemd dat deze eens van een renovatie moet worden voorzien om de kwaliteit en het wooncomfort te waarborgen. Het renoveren en installeren van keukens is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend keukenspecialist uit Sint-Niklaas. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een keukenrenovatie? Wilt u een kookruimte op maat ontwerpen? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het herstellen van uw huidige keukenapparatuur? En zoekt u een specialist op het gebied van keukens in Sint-Niklaas? Vul dan vandaag nog ons offerteformulier in. Ons netwerk bestaat uit keukenspecialisten uit heel Vlaanderen. Als u contact met ons opneemt krijgt u meerdere offertes toegestuurd van specialisten in Sint-Niklaas. Door deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van voorwaarden en prijzen kiest u altijd de vakman die bij u past!

keukenrenovatie Sint-Niklaas

Kies een stijl die bij u past

Keukens kunnen in verscheidene stijlen worden gemaakt. Populaire stijlen op het moment zijn de landelijke, moderne en klassieke look. De uitstraling van keukens wordt bepaald door het design waar u voor kiest. Dit geldt voor het ontwerp van zowel keukenkastjes als apparatuur, werkbladen en tegels. Wilt u weten welk design het beste bij u past? Een keukenspecialist uit Sint-Niklaas kan u van meer informatie voorzien wat betreft het renoveren van de keukenruimte. Kijk naar voorbeelden van een keukenrenovatie en diverse designs, of laat een ontwerp op maat maken. Wilt u het liefst een goedkope renovatie? Vraag dan om tips voor budget en besparing van uitgaven.

Moderne keukens, strak en stijlvol

In tegenstelling tot het landelijke design, wordt er bij moderne keukens in Sint-Niklaas helemaal geen gebruik gemaakt van hout of composiet. De moderne stijl staat bekend om de strakke afwerking en het gebruik van koude materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chroom of glas. Een moderne keukenruimte kan worden gestyled met één felle kleur zoals rood of turkoois. Het voordeel van moderne keukens is de elegante uitstraling en het gevoel van rust gecombineerd met stijl. Voor sommige mensen geldt echter dat moderne keukens te weinig leven en niet gezellig genoeg zijn. Bent u voor uw keukenrenovatie op zoek naar voorbeelden van voltooide moderne keukens? >Vraag dan een professional uit ons netwerk in Sint-Niklaas om advies.

Landelijke keukens, gezellig en warm

De landelijke keukenstijl is een weerspiegeling van het Franse platteland in de 19e eeuw, en staat voor de combinatie van wonen en werken. Zoals gezegd is de landelijke stijl erg populair voor keukens in Sint-Niklaas. Landelijke keukens worden gecreëerd door natuurlijke materialen met elkaar te combineren voor een rustieke en warme uitstraling. Een voorbeeld van een natuurlijk materiaal is hout, maar ook composiet en graniet zijn veel gebruikte producten. Landelijke keukens worden niet alleen gemaakt met behulp van natuurlijke materialen in de werkbladen en kastjes, ook het keukenapparatuur kan hierop worden aangepast. Tot slot worden landelijke keukens helemaal afgemaakt door accessoires zoals wijnrekken, sierlijsten en wandplanken.

moderne keuken Sint-Niklaas

Design keukens, uniek en luxe

Bij een keukenrenovatie in Sint-Niklaas kunt u ervoor kiezen om een nieuwe design keuken te laten plaatsen. Design keukens zullen gegarandeerd een lange levensduur hebben en weinig reparatie en onderhoud vereisen. Deze stijl staat bekend om de strakke lijnen en uitgesproken kleur. Zo bepaalt u zelf het karakter van uw keukenblok. Wanneer u een beperkt budget heeft is het echter ook een optie om de keus te maken voor een goedkope keuken. Goedkope producten, bijvoorbeeld gekocht bij een outletwinkel, hoeven niet onder te doen in kwaliteit voor de designproducten. U zult echter wel een verhoogde kans hebben op noodzakelijke reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

kleine keuken Sint-Niklaas

Kleine keuken, optimale indeling

Ook voor een keukenrenovatie voor een kleinere ruimte bent u bij ons netwerk bij het juiste adres. Een bij ons aangesloten specialist in Sint-Niklaas zal een geheel nieuwe inrichting op maat ontwerpen. Zij weten hoe ze in een kleine ruimte een praktische en ruimte keukeninrichting creëren. Een keukeneiland is een leuk idee, maar niet geschikt voor kleine keukens. Vergroot in plaats hiervan de afstand tussen de spoelbak en het kookgedeelte. Omdat hier het vaakst gewerkt wordt is het belangrijkst dat er voldoende ruimte is op het keukenblad. Houd bij uw keukenrenovatie ook rekening met de apparatuur die u wilt laten plaatsen. Heeft u echt een aparte oven nodig of is een combimagnetron voldoende?

greeploze keuken plaatsen

Greeploze keuken

Bij greeploze keukens worden de handgrepen achterwege gelaten. Vanwege de strakke uitstraling hiervan worden greeploze keukens met name toegepast bij het renoveren van nieuwe, moderne woningen. Toch passen greeploze keukens dankzij het tijdloze karakter ook goed bij een klassieke woning in Sint-Niklaas. U heeft verschillende mogelijkheden wat betreft de greeploze deurtjes. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de deuren met een druksysteem te openen. Als u liever grip heeft op uw kastdeuren, kies dan voor een afgeschuinde of langer front. U kan de kastdeuren gewoon vastpakken om deze te openen, maar u blijft niet met uw kleding aan handgrepen haken.

keuken op maat Sint-Niklaas

Ontwerp een keuken op maat

Hebt u een zeer vastomlijnde visie over de uitstraling en aanblik van uw nieuwe keuken? Dan adviseren wij om een ontwerp op maat te laten maken. Keukens op maat zijn vaak iets duurder dan de standaard variant, maar zullen wel precies aansluiten op uw wensen. Ga voor het ontwerpen in gesprek met een keukenrenovatie specialist uit Sint-Niklaas. Deze kan samen met u kijken naar de voorwaarden voor installatie, en de regels waar uw keukenruimte aan dient te voldoen. Daarna kan het ontwerpen beginnen. Kijk naar de plaatsing van het werkblad, hoeveel werkruimte u nodig hebt, en de optie voor een open kookeiland.

keukenapparatuur herstellen Sint-Niklaas

Keukenapparatuur kiezen

Het kiezen van de keukenapparatuur is een volgende stap in het renoveren van keukens. De term omvat verschillende apparaten. Voorbeelden van keukenapparatuur zijn natuurlijk de koelkast en vaatwasser, maar ook een Quooker, tosti-ijzer en koffiezetapparaat. Voordat u nieuwe apparaten aanschaft tijdens een renovatie is het verstandig te kijken naar de beschikbare aansluitingen. U kan indien nodig een extra groep aan laten leggen, waarop de nieuwe keukenapparatuur aangesloten kan worden. Wilt u weten welke apparaten er allemaal beschikbaar zijn voor een renovatie? Vul vandaag nog ons contactformulier in en u krijgt zo snel mogelijk meerdere offertes van specialisten uit ons netwerk.

keuken renoveren Sint-Niklaas

Renovatie van uw oude keuken

Het is niet altijd nodig om een volledig nieuwe keuken te plaatsen wanneer de oude versleten en/of beschadigd is. Het is in een aantal gevallen voldoende om de ruimte te renoveren of deze van een reparatie te voorzien. De renovatie van keukens is vaak een complexe klus die u het beste kunt overlaten aan ervaren specialist op het gebied van keukenrenovatie. Bij ons netwerk is een groot aantal specialisten uit Sint-Niklaas aangesloten die u allen snel en vakkundig zullen helpen bij het herstellen van de keukenruimte. Desgewenst monteren zij enkele geheel nieuwe onderdelen voor tijdens het monteren. Zij kunnen u ook uitstekend helpen als u geen groot budget heeft. Ook voor allerlei tips en handigheidjes om geld te besparing voor de klus kunt u bij hen terecht.

Wilt u een nieuwe keuken laten ontwerpen? Scherpe prijzen!

Vergelijk kosteloos offertes voor een renovatie, ontwerp, reparatie of plaatsing van een keuken.

Hoe verloopt een keukenrenovatie?

Het renoveren van keukens is geen eenvoudige klus. Hoe een keukenrenovatie verloopt hangt af van verschillende factoren. Laat u bijvoorbeeld alleen bepaalde onderdelen repareren? Of wilt u de gehele ruimte van een nieuwe look voorzien? Als u het renoveren door een vakman uit Sint-Niklaas laat doen dan ziet het proces van een gehele renovatie er ongeveer als onderstaand voorbeeld uit. Uiteraard is het mogelijk om alleen bepaalde onderdelen van de kookruimte te renoveren. Denk hierbij aan het werkblad of bepaalde apparaten.

keuken renoveren Sint-Niklaas
  • U neemt allereerst contact op met de keukenspecialist in Sint-Niklaas. Samen stellen jullie een plan voor de keukenrenovatie op. U geeft aan wat u wilt renoveren, wat aan vervanging toe is en wat na een reparatie nog bruikbaar is. Vervolgens kijkt de specialist of dit allemaal haalbaar is in uw kookruimte. Het is in een kleine ruimte bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om een U-keuken te installeren.
  • Als u en de keukenspecialist erover uit zijn wat er gaat gebeuren tijdens het renoveren, dan gaat de keukenrenovatie van start. De eerste stap is het verwijderen van de oude onderdelen. Na het leeghalen van de kookruimte zal de specialist beginnen met het opbouwen van uw droomkeuken.
  • U kunt niet koken zonder een kookplaat en ook water is onmisbaar. Het leiding- en elektrawerk wordt daarom afgetekend tegen de muur. Als duidelijk is gemaakt waar deze onderdelen komen, dan begint de vakman met infrezen en aanleggen van deze onderdelen. Denk hierbij aan afvoerpunten, elektra en de waterleidingen.
  • De volgende stap is het eventueel repareren en aanpassen van de vloer en muren. Als u muren gaat veranderen, plaatsen of opknappen dan doet u dat het beste voordat de kastjes geplaatst worden. Hetzelfde geldt voor de vloer, het is niet mogelijk om deze nog te plaatsen als de kastjes al in de kookruimte staan. Gaat u muren repareren door gaten te vullen en door ze te stucen? Laat alles goed drogen voordat u verder gaat.
  • Nu is het tijd voor het belangrijkste onderdeel: de installatie van de nieuwe keuken. Dit is geen eenvoudige klus omdat elk onderdeel precies op elkaar en op de muur moet aansluiten.
  • Als de keuken erin zit dan begint de laatste fase van het renoveren. De specialist monteert de stopcontacten af, plaatst sanitair zoals kranen en brengt kitwerk aan. Indien gewenst wordt de muur boven het aanrecht betegeld. Klaar is uw droomkeuken!

Keukenfronten

Met het herstellen of vervangen van de keukenfronten voert u eenvoudig en snel een keukenrenovatie uit. De ruimte krijgt na deze goedkope renovatie een totaal ander aanblik. De fronten zijn verkrijgbaar in tal van stijlen, designs en kleuren. Vervang bijvoorbeeld een modern front door een keukenfront met schrootjes voor een landelijke uitstraling. De keukenfronten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Wilt u graag dat de keukenfronten lange tijd meegaan zonder dat u een reparatie hoeft uit te voeren? Laat dan fronten van kunststof plaatsen. Gaat uw voorkeur uit naar een goedkope oplossing? Dan is spaanplaat of MDF een geschikt materiaal.

keuken reparatie Sint-Niklaas

Keukendeuren

Keukendeuren kunt u eenvoudig renoveren. De keukendeuren zijn los verkrijgbaar van de kastjes. Dit betekent dat het mogelijk is om het design van de keukenruimte te herstellen op een goedkope manier. Zo heeft u geen complete keukenrenovatie nodig. Kijk bijvoorbeeld op het internet of bij tweedehands winkels in Sint-Niklaas naar eerder gebruikte keukendeuren, of koop bij een outlet enkele deurtjes van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Met enkel de deurtjes verandert u in een handomdraai een klassieke look naar een landelijke sfeer. Door het veranderen van keukendeuren zien keukens er al gauw weer als nieuw uit.

Keukenkasten

Keukenkasten zijn eveneens gemakkelijk te renoveren en te herstellen. De reparatie van een keukenkastje bestaat over het algemeen uit het waterpas hangen van het materiaal, of het herstellen van enkele kleine beschadigingen. In de meeste keukens in Sint-Niklaas is maar een beperkt aantal keukenkasten geïnstalleerd. Wilt u meer opbergruimte creëren? Dan adviseren wij om te kijken naar de mogelijkheden voor het monteren van meer kastjes, om zo het wooncomfort te verhogen. Hebt u geen idee of het mogelijk is de keuken dusdanig van een renovatie te voorzien dat u meer ruimte krijgt? De specialisten uit ons netwerk helpen u graag bij het ontwerpen van een blauwdruk.

keukenblad reparatie Sint-Niklaas

Keukenblad

Een keukenblad bepaalt grotendeels de uitstraling van uw nieuwe keukenruimte. Houd er bij het renoveren rekening mee dat uw blad voldoende ruimte biedt om op te kunnen werken. Er zijn voldoende geschikte materialen en welk blad het best bij u past hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Composiet is krasbestendig, hygiënisch en waterdicht, waardoor het materiaal vaak gebruikt wordt als keukenblad. Wilt u het blad gebruiken om hete pannen op te zetten? Dan is graniet wellicht een betere keuze, omdat dit beter bestand is tegen de hitte. Van natuursteen tot kunststof: elk blad heeft een andere uitstraling en z’n eigen voor- en nadelen. Aan u de keus welke soort uw favoriet is.

spatwand keuken plaatsen Sint-Niklaas

Spatwand keuken

Een spatwand is onmisbaar. Er zullen ongetwijfeld vlekken op de muur komen en als een spatwand ontbreekt, dan is het moeilijk deze vlekken te verwijderen. Zonde als u de hele muur na het renoveren opnieuw moet schilderen omdat er rode spetters van de tomatensaus op de witte muur zit. Vaak laat men daarom een betegelde spatwand plaatsen, omdat u tegels makkelijk kunt reinigen. U kunt er ook voor kiezen om het keukenblad iets hoger te trekken. Wilt u het liefst een wand die zo min mogelijk opvalt? Ga dan voor een glazen spatwand. Deze is hitte bestendig, eenvoudig te reinigen en u kijkt gewoon tegen de oorspronkelijke muur aan.

keukenindeling Sint-Niklaas

Slimme keukenindeling: de keukendriehoek

Hebt u ooit gehoord van de keukendriehoek? Deze speelt een cruciale rol als het aankomt op de indeling van keukens. Als u eten aan het bereiden bent dan is gebruiksvriendelijkheid en ergonomie erg belangrijk. Hoe beter de keukenindeling, hoe nauwkeuriger en sneller u kunt werken. U legt immers minder afstanden af. De spoelbak, kookplaat en koelkast vormen samen de keukendriehoek, ook wel de werkdriehoek genoemd. De af te leggen afstand in de keuken wordt vooral door deze drie bepaald. Om de loopafstand te achterhalen telt u de zijden van de denkbeeldige driehoek bij elkaar op. De ideale loopafstand ligt ergens tussen de 6 en 8 meter. U werkt het meeste tussen de spoelbak en de kookplaat. In een slimme keukenindeling zit er daarom niet meer dan twee meter tussen deze twee onderdelen.

I-keuken: één rechte lijn

Is uw kookruimte erg smal? Dan past de I-vormige keuken hier het beste. Elk element van de keukendriehoek ligt hierbij op een rechte lijn. Het is verstandig om een vrije werkbladruimte aan te houden van drie meter, deze kan eventueel onderbroken worden door de kookplaat en de spoelbak. Plaats de spoelbak in het midden want deze gebruikt u het meest.

L-keuken: hoekkeuken

De meest voorkomende opstelling is de hoekkeuken, oftewel de L-keuken. In de hoekkeuken is de werkdriehoek optimaal omdat u niet veel hoeft te verplaatsen. Daarnaast is er voldoende werkruimte over. Vroeger ging er door de hoek in deze keukenopstelling veel ruimte verloren. Tegenwoordig is dit geen probleem meer en wordt deze ruimte optimaal benut.

U-keuken: korte afstanden

Ook in de U-keuken is de werkdriehoek optimaal omdat alles binnen handbereik is. In deze keukenopstelling hebt u bovendien veel berg- en werkruimte. De U-opstelling neemt echter al gauw 120cm in beslag, de kookruimte moet daarom wel groot genoeg zijn wilt u deze opstelling plaatsen. Het is daarom verstandig om een dubbele opstelling alleen in ruimtes van minimaal 4 meter breed te plaatsen.

Parallelle keuken

Parallelle keukens hebben een optimale circulatie. Deze keukens kunt u namelijk langs beide kanten gebruiken en verlaten. Dit maakt parallelle keukens dan ook erg geliefd bij chef-koks. Laat u deze keukenopstelling installeren in uw woning in Sint-Niklaas? Plaats de spoelbak en de kookplaat in hetzelfde keukenblok. Op deze manier hoeft u niet ver te verplaatsen en voorkomt u vlekken in de vloer.

Verschillende keukenzones

De keukendriehoek kunt u opdelen in verschillende keukenzones. De opbergzone bestaat uit de koelkast, opslagruimte voor uw etensvoorraad en een diepvries. Daarnaast hebt u de waszone, bestaande uit de vaatwasmachine en spoelbak. Uiteraard is er nog de kookzone, met de ovens en kookplaat. Houd bij de keukenopstelling rekening met de zones zodat u snel en nauwkeuring kunt koken.

Tips voor de keukenzones

Om te voorkomen dat u ver moet lopen met pannen en potten is het verstandig om de kookplaat en oven dicht bij de spoelbak te plaatsen. U kunt dan snel uw gerechten afgieten. Ook in de opbergzone is efficiëntie belangrijk. Plaats een werkblad dichtbij de koelkast, diepvries en hoge kasten zodat u eenvoudig uw boodschappen kunt opbergen.

Wilt u uw keuken laten repareren, renoveren of vernieuwen?

Vul het contactformulier in en ontvang meerdere vrijblijvende offertes van keukenspecialisten uit regio Sint-Niklaas.

Keukeneiland

Gaat u uw keuken in Sint-Niklaas renoveren? Wanneer u de ruimte heeft dan is een keukeneiland een prachtige aanvulling. Met een kookeiland creëert u extra werkblad, maar het is ook een echte eyecatcher. Houd bij de keukenrenovatie rekening met de afmetingen. Rondom het eiland moet er voldoende ruimte zijn om te kunnen bewegen. Bij een normale circulatie is de afstand tussen de vaste opstelling en het keukeneiland circa 90 tot 120 cm. Is er een zitfunctie bij het eiland? Dan is de ideale afstand circa 140 cm. Bent u overtuigd en laat u een keukeneiland plaatsen? Vraag uzelf dan eens af welke apparatuur u hierin wilt verwerken. Wordt het een echt kookeiland met gasstel of gaat u voor een spoeleiland?

Keukeninrichting

De zoektocht naar nieuwe keukens in Sint-Niklaas begint bij een specialist uit ons netwerk. De specialist weet precies waar hij rekening mee moet houden bij het ontwerpen en renoveren van een keukeninrichting. Zo is het belangrijk dat de ruimte gebruiksvriendelijk is. Er wordt bij het inrichten rekening gehouden met het aantal stopcontacten en de ruimte tussen de spoelbak, het fornuis en de koelkast. Hoewel u er misschien niet direct aan denkt, is het ook belangrijk dat de verlichting op de juiste plekken geplaatst wordt. Wilt u zeker weten dat uw nieuwe keukenruimte praktisch goed in elkaar steekt? Laat u dan helpen door een specialist uit ons netwerk.

keukeneiland op maat

Prijzen keukenrenovatie

Bent u benieuwd wat het renoveren van keukens kost? Dit hangt onder andere af van uw wensen. Circa 19% van de prijs bestaat uit montagekosten, de resterende 81% bestaat uit het materiaal. Denk hierbij aan het aanrechtblad. Een keukenblad van kunststof is van goede kwaliteit en erg betaalbaar. Voor een goedkoop kunststof keukenblad betaalt u circa €300,- per meter. Als u ander materiaal kiest dan kan de prijs echter al gauw oplopen. Gemiddeld kost een keukenblad €500,- per meter. Gaat uw voorkeur uit naar graniet, composiet of massief hout? Dan kost het werkblad circa €500,- per meter. Duurdere materialen zoals glas, keramiek of beton kosten al gauw €650,-. Laat u tijdens het renoveren tevens het apparatuur vervangen? Een standaard keukenapparaat, denk hierbij aan een koelkast of vaatwasser, kost gemiddeld €500,- per stuk. Afhankelijk van de luxe en kwaliteit kunnen de prijzen erg uiteen lopen. Wilt u uw keuken tot in de puntjes afwerken? Als u plinten laat aanbrengen dan moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €7,-. De sierplint die de opening tussen de onderkast en vloer bedekt kost circa €10,- en sierlijsten voor het verbergen van stopcontacten en snoeren kost gemiddeld €20,-.

keukeninrichting Sint-Niklaas

Prijzen nieuwe keuken

Ziet u renoveren niet helemaal zitten en plaatst u liever gewoon een hele nieuwe keuken in uw woning in Sint-Niklaas? De kosten hiervoor liggen tussen de €6.000,- en €25.000,-. De exacte prijs hangt af van uw keuzes en wensen. Het oppervlak is uiteraard van invloed op de kosten. Is uw kookruimte circa 6m²? Kleine, kale keukens met alleen een keukenblok kosten rond de €1.000,- terwijl grote, kale keukens in ruimtes vanaf 16m² al gauw €6.000,- kosten. Daarnaast is de stijl van invloed op de prijs. Reken voor een strakke simpele keuken circa €500,- maar voor een klassieke €2.000,-. Een keukenmerk wat al langer bestaat heeft in de meeste gevallen een langere levensduur. De prijs hiervan ligt dan ook veelal iets hoger, rond de €5.000,- terwijl een merkloze keuken rond de €1.000,- kost. Keukens zijn niet compleet zonder apparaten. De meeste keukens hebben in ieder geval een kookplaat, afwasmachine, koelkast en combi-magnetron. Een dergelijk basispakket kost rond de €1.800,-. Wilt u 1 of 2 extra apparaten zoals een ingebouwd koffiezetapparaat, dan ligt de prijs al gauw rond de €3.000,-. Houdt u van luxe en gaat u nog apparaten zoals een stoomoven en Quooker toevoegen? Dan kost dit gemiddeld €5.500,-.

Prijstabel keukenrenovatie

Formaat keuken Gerenoveerde onderdelen Gemiddelde prijs*
Klein 1 koelkastpaneel
3 ladefrontjes
3 keukendeuren
€400,- tot €1.000,-
Gemiddeld 1 koelkastpaneel
5 ladefrontjes
8 keukendeuren
€900,- tot €2.000,-
Groot 1 koelkastpaneel
1 vaatwasserpaneel
6 ladefrontjes
12 keukendeuren
€1.000,- tot €3.000,-

Toelichting prijstabellen

Let op, dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief BTW en arbeidskosten. De daadwerkelijke totaalprijs hangt af van diverse factoren. Denk aan het benodigde materiaal, eventuele nieuwe apparatuur en benodigde reparaties.

Prijstabel nieuwe keuken

Formaat keuken Onderdelen nieuwe keuken Gemiddelde prijs*
Klein B-merk keuken (€3.500,-)
Basis apparatuur (€1.800,-)
Montage (€750,-)
€6.050,- tot €9.050,-
Middel A-merk keuken (€8.500,-)
Basis+ apparatuur (€3.000,-)
Uitgebreide montage (€1.800,-)
€13.300,- tot €16.300,-
Groot A-merk keuken (€13.000,-)
Luxe apparatuur (€5.000,-)
Uitgebreide montage (€1.800,-)
€19.800,- tot €25.000,-
keuken reparatie

Reparatie nodig in uw keuken?

Het renoveren van keukens is een vaak gekozen methode voor het verhelpen van langdurige problemen in de keuken. Het is echter tevens een optie om te kiezen voor de reparatie van enkele onderdelen. Het herstellen van beschadigde keukenonderdelen is wellicht geen langdurige oplossing, maar verhoogt op de korte termijn toch uw wooncomfort. Dankzij een reparatie bespaart u geld, en heeft u langer de tijd om na te denken over wat u precies met een keukenrenovatie wilt. Het herstellen van keukens kost over het algemeen weinig tijd. Via de offertepagina vraagt u eenvoudig meerdere vrijblijvende prijsopgaven aan.

inbouwoven reparatie

Reparatie keukenapparatuur

Koelt uw koelkast niet meer voldoende? Of zijn uw borden en pannen nog steeds vies als ze uit de afwasmachine komen? Het is erg vervelend als uw apparatuur niet meer optimaal werkt. Als het apparaat nog niet zo oud is, dan is het goed mogelijk dat een monteur deze kan repareren. Een nieuw apparaat is soms erg prijzig, dit maakt repareren een goedkope oplossing. Is de levensduur van het apparaat echter bijna behaald en zijn de kosten voor het repareren hoger dan verwacht? Dan is het verstandig om een nieuw keukenapparaat te installeren, zodat u hier nog vele jaren van kunt genieten.

Bespaar door offertes te vergelijken

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het renoveren van keukens naar een landelijke stijl? Wilt u weten welk design het beste bij u past? Of zit u te twijfelen tussen een renovatie of een reparatie? De specialisten uit ons netwerk in Sint-Niklaas zijn u met alle plezier van dienst bij uw keukenrenovatie. Vul uw vragen en wensen in op het contactformulier op de offertepagina. U krijgt dan zo snel mogelijk meerdere (max. 5), geheel vrijblijvende offertes toegestuurd van professionals uit Sint-Niklaas. Deze kunt u zelf vergelijken op basis van prijs en aanbod. Daarop kiest u voor de renovatie expert uit Sint-Niklaas die het beste aan uw wensen voldoet!

keukenrenovatie prijzen